Cosul tau este gol!
Salut, te poti autentifica sau iti poti crea un cont nou.

Cap Trepied Motorizat MP360 si PT Hub pentru CamRanger

Cap Trepied Motorizat MP360 si PT Hub pentru CamRanger
Cap Trepied Motorizat MP360 si PT Hub pentru CamRanger Cap Trepied Motorizat MP360 si PT Hub pentru CamRanger Cap Trepied Motorizat MP360 si PT Hub pentru CamRanger Cap Trepied Motorizat MP360 si PT Hub pentru CamRanger Cap Trepied Motorizat MP360 si PT Hub pentru CamRanger Cap Trepied Motorizat MP360 si PT Hub pentru CamRanger
Producator: CamRanger
Cod produs: CRanger-1006
ePuncte: 12
Disponibilitate: Verifica Stocul
1.199 Lei
Pretul in ePuncte: 11990
 
   - SAU -   

Cap Trepied Motorizat MP360 si PT Hub pentru CamRanger

Inclina sau intoarce camera in toate directiile in mod wireless cu ajutorul Capului de Trepied Motorizat MP-360 CamRanger PT Hub, atunci cand este utilizat impreuna cu dispozitivul de baza CamRanger.
Capul de trepied MP-360 se conecteaza prin intermediul PT Hub la CamRanger, vandut separat si necesar pentru operare in mod wireless. Acest sistem permite controlarea pe orizontala si verticala a a capului de trepied in mod wireless prin aplicatia CamRanger. In mod alternativ, capul de trepied poate fi controlat fara CamRanger prin utilizarea telecomenzii Power Panner inclusa in pachet, cu o lungime a firului de 44inch.Capul de trepied MP-360 are o inaltime de 4.5inch, se ataseaza cu usurinta la un trepied, si suporta o capacitate de pana la 2.7 Kg. Se poate inclina pana la 15 grade sus/jos si intoarce pana la 360 grade, de asemenea dispune de control al vitezei si o miscare pe diagonala. Atunci cand este utilizat impreuna cu dispozitivul optional CamRanger, totul poate fi controlat prin intermediul aplicatiei CamRanger de pe dispozitivul personal, ce va permite fotografierea in mod time-lapse, bulb, panoramic si miscare in timpul filmarilor. Aplicatia CamRanger este suportata de dispozitive iOS, Android, computere Mac si Windows, si Kindle.

Dispozitive Necesare
Pentru o functionalitate wireless completa, sunt necesare urmatoarele dispozitive hardware: CamRanger, controlarea CamRanger-ului cu aplicatia iOS/Android etc, si o camera DSLR suportata.


Pentru o lista completa a dslr-urilor compatibile, puteti consulta urmatoarele liste:
Tabel Compatibilitate Camere Canon EOS
Tabel Compatibilitate Camere Nikon DSLR

Continutul Pachetului:

  • Cablu USB (30cm)
  • Cablu dedicat CamRanger (45cm)
  • Telecomanda cu Fir (Power Panner)
  • Nivela
General
Alimentare MP-360: 4* Baterii AA, sau Adaptor priza (Optional, dispozibil doar pentru US) PT Hub: Alimentat de dispozitivul CamRanger (achizitie separata)
Dimensiuni 146 x 114 x 102 mm
Greutate MP-360: 770 g (fara baterii) / 907 g (cu baterii) PT Hub: 39 g
Greutate maxima suportata 2.7 Kg
cap pivotant:
Cap Pivotant: Pan: 360° Tilt: +/- 15°

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introdu codul din imagine:Back to Top