Cosul tau este gol!
Salut, te poti autentifica sau iti poti crea un cont nou.

Adaptor Mobil Wireless CamRanger pentru Nikon si Canon cu suport iOS, Android, Mac, Windows

Adaptor Mobil Wireless CamRanger pentru Nikon si Canon cu suport iOS, Android, Mac, Windows
Adaptor Mobil Wireless CamRanger pentru Nikon si Canon cu suport iOS, Android, Mac, Windows Adaptor Mobil Wireless CamRanger pentru Nikon si Canon cu suport iOS, Android, Mac, Windows Adaptor Mobil Wireless CamRanger pentru Nikon si Canon cu suport iOS, Android, Mac, Windows
Producator: CamRanger
Cod produs: CRanger-1001
ePuncte: 15
Disponibilitate: Verifica Stocul
1.499 Lei
1.399 Lei
Pretul in ePuncte: 14990
 
   - SAU -   

Adaptor Mobil Wireless CamRanger pentru Nikon si Canon cu suport iOS, Android, Mac, Windows

Adaptor Mobil Wireless CamRanger pentru camere selecte Canon si Nikon DSLR, permite controlul wireless al camerei SLR cat si vizualizarea si distribuirea imaginilor preluate prin intermediul unui dispozitiv mobil (SmartPhone / Tableta).
 

Pot fi accesate de la distanta facilitati avansate, functii si setari, precum live view, intervalometru, mod bulb pentru declansare, si HDR bracketing, in plus fata de captarea imaginilor, inregistrari video, viteza de declansare, diafragma, balans de alb, ISO, mod masurare (metering), moduri Drive/Shoot, format imagine, mod Focalizare (doar pentru Nikon), stivuire focus, mod expunere automat (doar pentru Nikon), compensare expunere, bracketing si autofocus software.

Dispozitivul CamRanger creaza o retea WiFi ad-hoc (locala, de la punct-la-punct) la care se pot conecta dispozitive precum SmartPhone / Tableta sau Laptop Android / iOS / Mac sau Windows.Cablul USB furnizat in pachet reincarca bateria dispozitivului, si poate fi utilizat si pentru continuarea activitatii acestuia (utilizare in timp ce se incarca bateria). De asemenea in pachet exista si un cablu pentru retea util pentru upgrade-uri de firmware. O carcasa de protectie este inclusa pentru stocare / transport cat si conectarea in sigurata la un trepied sau alte puncte de atas.

Pentru o lista completa a dslr-urilor compatibile, puteti consulta urmatoarele liste:
Tabel Compatibilitate Camere Canon EOS
Tabel Compatibilitate Camere Nikon DSLR

Mod Vizualizare Live (Live View)
Vizualizarea imaginilor in mod live view de pe camera direct pe iPhone / iPad / iPod Touch (iOS 4.3 sau mai nou), dispozitiv Android (Android 3.2 sau mai nou) sau chiar Mac OS 10.7/10.8 si Windows 7/8. Dubla-Atingere a ecranului pentru zoom. Cu ajutorul functiei de focalizare prin atingere, poti atinge o data ecranul pentru a focaliza o zona sau pentru a ajusta focalizarea cu increment la fiecare atingere. Rata de cadre-pe-secunda (FPS) este de aproximativ 8-18 fps, depinzand de camera.

Preia si Vizualizeaza Fotografii
Capturi Wireless de imagini in multiple moduri de declansare. Foto in miniatura (Thumbnails) apar automat in partea de sus a ecranului dispozitivului de vizualizare in urma captarii iaginilor. Atingeti o fotografie in miniatura pentru a vizualiza imaginea intreaga cat si histograma si meta-data. Imaginile sunt salvate pe cardul de memorie al camerei si pot fi transferate de asemenea pe dispozitivul de vizualizare.

Vizualizare la Rezolutie Intreaga
Dubla-Atingere pe o imagine pentru a o vizualiza la rezolutia originala. CamRanger suporta mod Full-Screen pentru a maximiza dimensiunea imaginii. Schimbati intre o intreaga varietate de functii afisate pe ecran, incluzand puncte AF, Highlight, Umbre, linii GRID si format imagine.

Inregistrare Videoclipuri
Porneste si opreste captura video si vizualizeaza in timpul inregistrarii. Permite focalizare la atingere si ajustari ale focalizarii.

Intervalometru si Mod Bulb
Configureaza CamRanger-ul ca un intervalometru pentru a prelua fotografii tip time-lapse. Modul Bulb este suportat pentru viteze de declansare specifice. Nu este necesar ca dipozitivul iOS sa ramana conectat dupa setarile initiale.

Vizualizare Wireless si Setarea Proprietatilor Camerei
Control pentru viteza de declansare, diafragma, ISO, mod masurare (metering), mod drive/shoot, format imagine, mod focalizare (doar pentru Nikon), mod expunere automata (doar pentru Nikon), compensare expunere si bracketing, autofocus intre AF si MF.

HDR / Bracketing Avansat
Configureaza CamRanger-ul sa captureze o serie de fotografii, cu variatii automate ale vitezei de declansare, diafragma sau ISO. Imaginile pot fi combinate apoi cu ajutorul unor aplicatii de post-procesare terte, intr-o singura expunere cu dynamic range mai mare.

Vizualizarea Continutului Cardului de Memorie
Vizualizare miniaturi are fotografiilor stocate pe cardul de memorie al camerei. Selectateaza fotografii ce urmeaza a fi sterse permanent sau descarca-le si salveaza-le pe dispozitiv.

Fotografia Macro si Stivuirea Focalizarii
Excelent pentru lucrari Macro, atunci cand distanta extrem de scurta de focalizare poate spori efectul camerei miscate; elimina ceata din fotografiile close-up prin declansarea de la distanta, in schimbul apasarii pe butonul de declansare fizic. De asemenea permite declansarea mai usoara in locatii mai ciudate in care fotograful se regaseste pentru fotografia macro. In plus, poate fi utilizata functia de stivuire a focalizarii pentru a imbunatatii profunzimea de camp (necesita post-procesare). Stivuirea Focalizarii este focalizare despartita similara cu HDR, dar conceputa pentru planuri de focalizare.

Fotografia de Studio / Mod Client
Schimbati catre modul client pentru a bloca controlul camerei de pe dispozitiv. Declansari in timp ce este tinuta Camera in mana si vizualizare simultan pe dispozitiv. Aceasta functie permite clientilor, regizorilor si asociatilor sa vizualizeze rapid cadrele transferate wireless imediat ce au fost inregistrate. Aplicatia CamRanger include si Watermark (Optional) pentru vizualizare sau salvare pe imagine. In plus, exista un sistem de Rating si functie de Comparatie pentru clienti in timpul sedintei foto/video. In lucurl pe calculator Mac sau Windows, imaginile pot fi importate instant in Adobe Photoshop / Lightroom.

 

Dispozitivul fizic CamRanger este necesar pentru a utiliza Aplicatiile CamRanger pentr iOS, Android, Mac sau Windows.

Unitatea este insotita in pachet de urmatoarele:

  • Carcasa de protectie Neagra
  • Baterie
  • Cablu pentru incarcare USB, Alb
  • Adaptor curent continuu, US
  • Cablu pentru conectare la Camera, USB Negru (selectati cablul potriit)
  • Ghid Pornire Rapida
  • Cablu Retea pentru upgrade firmware, pentru potentiale imbunatatiri.

Dispozitivul CamRanger este destinat Camerelor suportate (nu este compatibil cu alte dispozitive)

Dispozitivul fizic CamRanger este necesar in mod obligatoriu pentru utilizarea solutiei software CamRanger. 
Unitatea dispune de o carcasa pentru protectie, baterie, Cablu USB pentru incarcare, Adaptor priza US, si cablu USB pentru legarea la camera foto.
 Un ghid de pornire rapida este inclus de asemenea pentru a asista cu setarile initiale si utilizare de baza.

General
Cerinte software si de sistem iOS 4.3 sau mai recent iPad 1 sau mai nou (incluzand iPad mini), iPhone 3GS sau mai nou, sau iPod Touch 3rd gen sau mai nou Android 3.2 sau mai nou Kindle: Kindle Fire HD si HDX Mac OS X 10.7 si 10.8 Windows 7 si 8 Aplicatia CamRanger gratuita se poate descarca din Apple App Store si Google Play store pentru iOS si Android, si de pe CamRanger.com pentru MacOS si Windows.
Dimensiuni 10.2 x 6.4 x 1.5 cm
Distanta maxima (m) 45.7 m
Functii Live view Photo capture Movie recording (with focusing) Intervalometer Bulb HDR bracketing Shutter Speed Aperture ISO Metering mode Drive/shooting mode White balance Image format Focus mode (Nikon only) Auto Exposure mode (Nikon only) Exposure compensation and bracketing Software autofocus toggle to toggle Automatic focus stacking Touch focus Precision focus
Interfata USB
Tip accesoriu Telecomanda WiFi
Imagine
Format imagine JPEG, RAW
Baterie
Autonomie Baterie 5-6h
Tip Baterie Li-Ion
Specificatii Smatwatch si Bratari Inteligente
Greutate 113.4 g

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introdu codul din imagine:Back to Top