1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul www.3e.ro

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC ATU IT SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

2. Securitatea datelor personale

S.C ATU IT S.R.L. este inscrisa in Registrul de Evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 28895.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC ATU IT SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC ATU IT SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC ATU IT SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

SC ATU IT SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa contact@3e.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC ATU IT SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a.     dreptul de a cere SC ATU IT SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b.     dreptul de a cere SC ATU IT SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c.     dreptul de a cere SC ATU IT SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.3e.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.3e.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.3e.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

3. Copyright

Intregul continut al site-ului www.3e.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC ATU IT SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC ATU IT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

4. Accesul la site

SC ATU IT SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC ATU IT SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

5. Descrierea serviciilor

Livrarea produsului se face in termen de 1-4 zile lucratoare in functie de disponibilitatea produsului

 

6. Pret

Preturile prezentate includ TVA (20%).

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

 

7. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

SC ATU IT SRL accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

 

8. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


Politica de Returnare ( Mai multe Detalii aici .. )

Produsele achizitionate la distanta se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC ATU IT SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Conditii generale de returnare: Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca SC ATU IT SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. Produsele software (sisteme de operare, aplicatii, antivrusi, jocuri, etc) nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnarii produsului. SC ATU IT SRL nu poate fi facut raspunzatoare pentru produsele software comandate si desigilate. SC ATU IT SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 5 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului. Costul transportului produselor de la SC ATU IT SRL catre client si invers revine in responsabilitatea clientului.


Conditii generale de rezolvare a garantiilor

Toate produsele comercializate de magazinul nostru online beneficiaza garantie nationala sustinuta de service-uri autorizate ale partenerilor sau producatorilor. Produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de SC ATU IT SRL sau original de la producator si se acorda in conformitate cu OG 21/1992 actualizata la 01.01.2007 si L 449/2003. Produsele insotite de certificatul de garantie emis de producator beneficiaza de garantie in retelele de service autorizate ale acestora metionate pe certificat. Aceste produse se pot prezentata direct la centrele de service mentionate pe certificat. La predarea produsului in service veti avea nevoie de certificatul de garantie in original si factura de achizitie. Certificatul de garantie este predat clientului in original, iar pierderea lui poate atrage dupa sine si pierderea garantiei. Produsele insotite de certificatul de garantie emis de SC ATU IT SRL se aduc la punctul de lucru declarat al firmei noastre, plata transportului revenind in responsablitatea clientului. Pentru categoriile de produse de mai jos va rugam sa apelati la service-urile autorizate mentionate in tabel. Pentru a beneficia de garantie este necesara prezentarea facturii de achizitie, a certificatului de garantie si a serialului vizibil pe produs. Deteriorarea sau stergerea etichetei cu serialul produsului poate duce la pierderea garantiei.

Marca

Gama produse

Centru service

ACER

Toata gama

Sama Bit http://www.samabit.ro 021 222 67 35 Sr. Scarlatescu nr. 61, Sector 1, Bucuresti

APC

UPS-uri

APC Europe apchutech@apc.com http://www.apc.com/support/ - link-ul MySupport

ASUS

Laptop , PDA , Monitoare

EuroService Center: 021/331.00.67 - 0372/770.777 Sos. Pipera Nr. 55b, Sector 2, Bucuresti www.ecs-service.ro Detalii Asus Pick-up & Return AICI

BENQ

Toata gama

BenQ Romania 0801.023.670 (tarif normal local) 0259.342.431 / 0740.166.808 

BROTHER

Printing

Sistec Sbsol SRL  www.sistec.ro / dispecerat@sistec.ro 021 9633 / 021.408.32.40 Bd. Bucurestii Noi 25A, Sector 1, Bucuresti

CANON

Foto, video, proiectoare

Cris Professional Services SRL http://www.crisprofessionalservices.ro/ 021 324 62 81 / 021 324 62 85 Campia Libertatii 35-37, Sector 3, Bucuresti 

CANON

Birotica

Sistec Sbsol SRL  www.sistec.ro / dispecerat@sistec.ro 021 9633 / 021.408.32.40 Bd. Bucurestii Noi 25A, Sector 1, Bucuresti

DELL

Notebook

Call Center Dell:   0800.894.682 (este apelabil numai din reteaua Romtelecom) 

EPSON

Toata gama

MB Distribution  http://www.mbd.ro/services.    021 231 79 88, interior 103   B-dul Barbu Vacarescu, nr. 162, Sector 2, Bucuresti 

FUJIFILM

Foto, video

Cardinal Top Systems Srl http://www.fujifilm.ro/ro/digitalservice.html 021 230 09 82 / 021 230 26 83  str. Washington, nr.34, sector 1, Bucuresti 

FUJITSU-SIEMENS

Notebook

System One IT Services http://www.s1see.ro/contact_ro.html 021.410.55.55 Str. Stoian Militaru nr. 14-16, Parter, Sector 4, Bucuresti

FUJITSU-SIEMENS

Monitoare 

Trilux Comimpex  http://www.trilux.ro/ 0724.526.780 / 031.810.35.24  Str. Toma Ionescu nr.27 Ploiesti 

HP

Toata gama

Lista partenerilor de service autorizati: http://h40056.www4.hp.com/parteneri/service.html

LENOVO

Toata gama

Suport tehnic produse gama Think : 021.230.03.14 think@lenovosuport.ro Suport tehnic produse gama Ideapad : 0800.110.100

LEXMARK

Echipamente laser si matriceale

Lexmark International Technology Romania helpdesk@lexmark.ro 021.321.25.89, 021.321.25.91   Str. Daniel Danielopolu 4-6, Scoala Herastrau Business Center 

LEXMARK

Echipamente inkjet

Tehnobit SRL 021.316.33.97 / 021.316.34.04 Splaiul Independentei 202A, Sector 6, Bucuresti

LG

Toata gama

Centre service LG: http://www.lg.com/ro/support/repair/support-warranty-claims.jsp 031 228 35 42

NEC

Videoproiectoare

Helpdesk: 021 410 55 55 

OLYMPUS

Foto, reportofoane, binocluri

MGT Educational SRL  http://www.mgt.ro/web/contact.php?pg=395 Bd. Ficusului nr.42A, etaj 2, Bucuresti   021 232 88 94 

SAMSUNG

Toata gama

Lista tuturor service-urilor autorizate: http://www.samsung.com/ro/support/repairlocation/ServiceLocationsMain.do

SHARP

Toata gama

KTN TECHNOLOGY S.R.L. Str. Washington nr. 34, sector 1, Bucuresti; 021 231 73 19; 021 230 26 83; 021 230 09 82 office@ktn.ro / service@sharpservice.ro

SONY

TV, foto, video, audio

Sony Europe - 021.204.70.58   http://www.sony.ro/suport

SONY Vaio

Laptop-uri

Sony Vaio Europe - 021.313.88.72  http://support.vaio.sony.ro

WACOM

Tablete grafice

MGT Educational SRL  http://www.mgt.ro/web/contact.php?pg=395 Bd. Ficusului nr.42A, etaj 2, Bucuresti   021 232 88 94