Cosul tau este gol!
Salut, te poti autentifica sau iti poti crea un cont nou.

Canon 7D Mark II Body + W-E1

Canon 7D Mark II Body + W-E1
Canon 7D Mark II Body + W-E1 Canon 7D Mark II Body + W-E1 Canon 7D Mark II Body + W-E1 Canon 7D Mark II Body + W-E1
Producator: Canon
Cod produs: AC9128B004AA-L
ePuncte: 73
Disponibilitate: Stoc Limitat
6.999 Lei
6.499 Lei
Pretul in ePuncte: 72990
 
   - SAU -   

Canon 7D Mark II Body + W-E1


Urmărirea celui mai bun moment fotografic
Construit pentru cei ce iubesc viteza. Fiţi primul care capturează extraordinarul, surprindeţi momentele pe care alţi fotografi le ratează. Fie că este vorba de fotografii sau filme, lăsaţi-vă partea creativă să se exprime mai mult ca niciodată.Urmăriţi şi focalizaţi pe subiecţii aflaţi în mişcare rapidă.

Exprimaţi-vă creativitatea

Ţineţi pasul cu cea mai rapidă acţiune
Capturaţi orice moment doriţi, indiferent de viteza acţiunii
Fotografiaţi imagini în rafală, cu până la 10 cadre pe secundă, focalizare automată completă şi expunere automată. Sensibilitatea la comenzi vă permite să capturaţi într-o fracţiune de secundă momentul urmărit, iar bufferul generos vă permite să continuaţi fotografierea fără vreo reducere a performanţelor.

Surprindeţi momentele esenţiale
EOS 7D Mark II utilizează procesoare duble de imagine „DIGIC 6” pentru a oferi performanţă şi sensibilitate la comenzi. Timpul minim de întârziere atunci când fotografiaţi vă permite să capturaţi momentele pasagere cu o sincronizare de mare precizie.

Focalizare automată panoramică în 65 de puncte
Pentru focalizare clară în timpul fotografierii, EOS 7D Mark II are 65 de puncte de focalizare pentru urmărirea subiecţilor în mişcare rapidă. Fiecare punct de focalizare este de tip încrucişat*, ceea ce permite fixarea rapidă şi precisă pe detalii, atât pe orizontală, cât şi pe verticală. Pentru a facilita fotografierea în condiţii de iluminare extrem de redusă, 7D Mark II poate focaliza chiar şi la lumina lunii, când nivelul de iluminare este de numai -3EV.

* Numărul disponibil de puncte de focalizare automată, de puncte de tip încrucişat şi de puncte de focalizare automată de tip încrucişat dual variază în funcţie de obiectivPuncte de focalizare automată
Utilizaţi împreună toate cele 65 de puncte de focalizare automată sau grupaţi-le în zone mobile, care acoperă subiecţii aflaţi la marginile cadrului. Alternativ, selectaţi un singur punct de focalizare automată pentru a vă concentra doar pe o anumită zonă a scenei.

Focalizare iTR avansată
Sistemul de focalizare automată iTR AF al modelului EOS 7D Mark II utilizează informaţiile despre culori şi feţe pentru a recunoaşte şi a urmări subiecţii atunci când aceştia se deplasează în cadru. Sensibilitatea focalizării automate poate fi personalizată cu ajutorul unui instrument simplu, care reglează urmărirea focalizării în funcţie de mediul de fotografiere şi de subiect, astfel încât alte obiecte care se interpun temporar între subiect şi cameră nu afectează focalizarea.Materiale imprimate la calitate de expoziţie
De la natură la sporturi nautice, trecând prin fotografia de stradă, senzorul de 20,2 megapixeli, cu design nou, oferă rezultate ce pot fi expuse oriunde. Chiar şi în condiţii de iluminare redusă, EOS 7D Mark II oferă fotografii şi înregistrări video pline de detalii.Senzor de măsurare de 150.000 de pixeli, cu detectare IR
Pentru măsurarea consecventă şi precisă a expunerii, modelul EOS 7D Mark II utilizează un senzor de 150.000 de pixeli pentru a separa cadrul în 252 de zone. Fiecare dintre acestea este analizată, iar setările corecte de expunere sunt fie selectate automat, fie recomandate fotografului. În plus faţă de spectrul vizibil, sunt măsurate şi radiaţiile infraroşii, pentru mai multă precizie în condiţii dificile de iluminare.

Performanţă excelentă în condiţii de iluminare slabă
Atunci când nivelul luminii scade, continuaţi să capturaţi imagini fără a vă compromite creativitatea. EOS 7D Mark II oferă o calitate superbă a imaginii la sensibilităţi ISO de până la ISO 16.000 (ce pot fi extinse până la echivalentul ISO 51.200) – perfecte pentru fotografia stradală discretă, pentru îngheţarea acţiunii în condiţii dificile şi chiar pentru fotografie macro fără trepied.

Detectarea pâlpâirii
Pâlpâirea luminii, cum ar fi cea produsă de becurile fluorescente, poate cauza o lipsă de uniformitate a luminii şi culorilor din imagini. EOS 7D Mark II poate detecta astfel de situaţii, temporizând fiecare fotografie pentru a coincide cu intensitatea maximă a sursei de lumină, obţinând astfel rezultate uniforme.O cameră foto doar pentru dvs.
Cum veţi utiliza camera foto EOS 7D Mark II? Configuraţi comenzile de captură, sistemul de focalizare şi o serie de alte comenzi personalizate, exact aşa cum vă doriţi. Chiar şi vizorul 100 % al camerei poate fi personalizat cu ajutorul afişajului său electronic în timp real.

Cum doriţi să fotografiaţi
Multe dintre comenzile modelului EOS 7D Mark II pot fi personalizate, ceea ce vă permite să configuraţi camera foto în funcţie de imaginile dorite. Vă puteţi salva personalizarea ca presetare, pentru a o putea reapela instantaneu în viitor.Vizorul inteligent II
Bucuraţi-vă de o vizualizare firească cu vizorul modelului EOS 7D Mark II, care oferă acoperire de aproximativ 100 % şi mărire de 1,0x. Pe ecranul LCD transparent sunt suprapuse informaţiile privind focalizarea şi captura, precum şi o nivelă electronică cu două axe, pentru un orizont drept.Focalizare automată aşa cum o doriţi
Sistemul de focalizare automată al camerei foto EOS 7D Mark II poate fi reglat în funcţie de subiect şi de modul de fotografiere. Şi, atunci când lucraţi rapid, puteţi alege una dintre cele şase combinaţii presetate de focalizare automată pentru a modifica comportamentul camerei.Design EOS flexibil
De la fotografia stradală la cea de studio, EOS 7D Mark II oferă performanţe în orice situaţie de fotografiere. Viteza şi precizia sa îl fac ideal pentru sport şi acţiune, în timp ce capacitatea de captură la lumină redusă şi GPS-ul integrat fac din acest model o alegere excelentă pentru fotografiile de călătorie. Singura întrebare este: cum vă veţi folosi propriul EOS Mako?

Etanşare împotriva intemperiilor
Atunci când condiţiile de înrăutăţesc, puteţi continua capturile cu încredere. Butoanele de comandă, etanşe la intemperii, protejează modelul EOS 7D Mark II împotriva apei şi a prafului, iar carcasa din aliaj de magneziu oferă durabilitate.

GPS integrat
EOS 7D Mark II poate aplica fotografiilor şi înregistrărilor video etichete geografice cu poziţia dvs. exactă, oriunde v-aţi afla. Înregistraţi longitudinea, latitudinea, altitudinea şi direcţia în puncte cardinale, precum şi ora universală coordonată.Modul Interval dinamic ridicat (HDR)
Atunci când utilizaţi camera în condiţii de contrast ridicat, capturile cu HDR permit păstrarea detaliilor în zonele întunecate şi cele foarte luminoase. EOS 7D Mark II capturează trei imagini în succesiune rapidă, la expuneri diferite, şi le combină pentru a obţine rezultate cu aspect natural, direct de pe cameră.Expuneri multiple
Creaţi pe cameră imagini compuse, utilizând modul cu expuneri multiple pentru a suprapune imaginile una peste cealaltă.

Slot dublu pentru carduri de memorie
EOS 7D Mark II are un slot dublu pentru carduri de memorie, permiţând copierea automată de siguranţă a fişierelor pe măsură ce fotografiaţi şi mărind capacitatea de stocare.Funcţiile de captură cu temporizator
Temporizatorul integrat permite înregistrarea imaginilor la intervale pre-programate – un mod excelent de a înregistra o scenă cu modificări lente pentru a crea filme cu redare accelerată. Pentru fotografii cu expunere extrem de lungă, obturatorul modelului EOS 7D Mark II poate fi blocat în modul Bulb pe o perioadă specificată.

Acum cu Wi-Fi pentru controlul camerei şi distribuirea imaginilor de la distanţă
Introduceţi adaptorul Wi-Fi W-E1 în fanta pentru cardul SD a camerei, pentru a fotografia şi controla camera prin wireless, inclusiv pentru vizualizare în timp real de la distanţă de pe ecranul smartphone-ului, tabletei sau calculatorului. Transferaţi fişiere imagine către dispozitive inteligente când sunteţi pe teren, pentru încărcare uşoară pe site-urile de socializare şi în serviciile de partajare.Funcţii avansate pentru filme
Duceţi-vă proiectele de film la nivelul următor, cu funcţii standard în domeniu. Profitaţi de captura Full HD cu încetinitorul, la 60 cps, şi preluaţi controlul asupra sunetului graţie mufelor pentru microfon şi căşti.

Captură Full HD cu încetinitorul
Funcţiile video avansate includ captura Full HD (1080p) la viteze variabile ale cadrelor de până la 50 sau 60 cps, ideală pentru acţiunea rapidă sau filmele încetinite, pline de subtilitate, ce permit camerei să dezvăluie toate detaliile mişcării.

Focalizare de înaltă performanţă pentru filme şi Live View
Pentru urmărirea cu focalizare automată lină şi rapidă atunci când filmaţi sau când utilizaţi funcţia de vizualizare în timp real, EOS 7D Mark II include tehnologia Dual Pixel CMOS AF. Fiecare pixel dispune de două diode foto care pot fi citite independent în timpul focalizării automate sau împreună pentru captura imaginii. Viteza şi sensibilitatea urmăririi focalizării în timpul capturii filmelor pot fi reglate pentru a permite tranziţii lente ale focalizării.Rămâneţi conectat
Conexiunea HDMI pură poate fi utilizată pentru a transmite filmele Full-HD către dispozitive externe de înregistrare, permiţând modelului EOS 7D Mark II să se integreze perfect în fluxul de lucru profesional de editare video. Mufele pentru căşti şi microfon vă permit să înregistraţi o coloană sonoră digitală de înaltă calitate, iar comenzile silenţioase asigură modificarea setărilor camerei fără zgomote deranjante.

General
Conexiuni Mini HDMI, YCbCr, Streaming Video 8bit, Microfon, Jack Casti
Dimensiuni 148.6 x 112.4 x 78.2 mm
Greutate 910 g
Interfata cu calculatorul USB 3.0
Rezolutie efectiva 20.2 MPx
Display 3 inch (7.7 cm), TFT Clear View II
Declansare
Timp de expunere 30-1/8000 sec. (în trepte de câte 1/2 sau 1/3), mod Bulb (Timpul de expunere totală. Intervalul disponibil variază în funcţie de modul de captură)
Expunere
Moduri de expunere Scene Intelligent Auto (Automat inteligent scenă), Program AE (Expunere automată), Shutter priority AE (Prioritate de timp de expunere), (AE cu prioritate de diafragmă), Manual (Fotografii şi film), Bulb, Custom (Personalizat) (x3)
Camera
Autofocus Da
Imagine
Format fisiere JPEG: Fine, Normal (compatibil cu Exif 2.21 [Exif Print])/normele pentru sistemul de fişiere al camerelor (2.0), RAW: RAW, M-RAW, S-RAW (14 biţi, Canon original RAW ediţia 2), compatibil cu Digital Print Order Format [DPOF] versiunea 1.1
Procesor de imagine DIGIC 6 dual
Captare imagine / sunet
Sensibilitate (ISO) Auto (100-16000), 100-16000 (în trepte de 1/3 sau trepte de oprire completă) ISO poate fi mărit la H1: 25600 şi H2: 51200 În timpul filmării: Auto (100-16000), 100-16000 (în trepte de câte 1/3 sau în trepte complete); sensibilitatea ISO poate fi extinsă la H: 25600
Senzor CMOS de 22,4 x 15,0 mm
Blitz
Reducere efect ochi rosii Da
Suport blitz extern Da
Body & design
Culori carcasa disponibile Negru
Tip Aparat DSLR
Vizor Pentaprismă
Video
Inregistrare sunet Da
Rezolutii video 1920 x 1080 (59,94, 50 cps) intercadru 1920 x 1080 (29,97, 25, 24, 23,98 cps) intra- sau intercadru 1920 x 1080 (29,97, 25) intercadru „lite” 1280 x 720 (59,94, 50 cps) intracadru sau intercadru 1280 x 720 (29,97, 25, 24, 23,98 cps) intercadru „lite” 640 x 480 (29,97, 25 cps) inter- sau intracadru „lite”
Conexiuni
Audio Video Durată maximă 29 min 59 sec
Alte functionalitati
Calitate alb (White balance) AWB, Zi, Umbră, Înnorat, Tungsten, Alb Fluorescent light (Lumină fluorescentă), Flash (Bliţ), Custom (Personalizat), Colour Temperature Setting (Setare temperatură de culoare). Compensarea nivelului de alb: 1. Albastru/Galben +/-9 2. Magenta/Verde +/-9.
Alimentare
Baterii / Acumulatori Li-Ion LP-E6
Baterie
Autonomie Baterie Aprox. 670 de fotografii (la 23 °C, AE 50%, FE 50%)¹ Aprox. 640 (la 0 °C, AE 50 %, FE 50 %)

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introdu codul din imagine:Back to Top