Cosul tau este gol!
Salut, te poti autentifica sau iti poti crea un cont nou.

Nikon D750, Body

Nikon D750, Body
Nikon D750, Body Nikon D750, Body Nikon D750, Body Nikon D750, Body Nikon D750, Body
Producator: Nikon
Cod produs: VBA420AEBF
Disponibilitate: Stoc Limitat
9.199 Lei
4.989 Lei
 
   - SAU -   

Nikon D750, Body
  Senzor de imagine de 24,3 MP în format FX
  Detalii complete, libertate completă. Senzorul complet nou oferă un interval dinamic mare şi performanţe impecabile pe întreaga plajă de sensibilităţi,
  oferind imagini cu claritate remarcabilă şi tonalitate bogată.

 

 

 

 

 

ISO spectaculos
Obţineţi imagini mai clare, mai curate şi mai bine definite la sensibilităţi
ISO mari. Intervalul ISO de 100–12800 se poate extinde până la 50-51200 (echivalent).

 

 

 

 

  Performanţă AF profesională
  Fiind dotat cu o sensibilitate de până la -3 EV şi un mod Zonă AF grup îmbunătăţit, specific Nikon, D750 se fixează pe subiect cu o precizie
  incredibilă, chiar şi în condiţii de întuneric.

 

 

 

 

 

Monitor robust, cu ecran rabatabil
Fotografiaţi şi filmaţi din perspective unice. Ecranul se deschide şi se rabatează până la 90º în sus şi până la 75º în jos.

 

 

 

Tehnologie Wi-Fi încorporată
Împărtăşiţi-vă viziunea. Încărcaţi fotografii impresionante, înregistrate pe întregul cadru, prin intermediul unui telefon inteligent sau al unei tablete compatibile. Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia gratuită Wireless Mobile Utility pe dispozitivul inteligent.

 

 

 

 

    Viteză de fotografiere în serie de până la 6,5 fps
    Înregistraţi cu o flexibilitate incredibilă subiectele care se mişcă rapid. Înregistraţi imagini la rezoluţie completă, fără compromis, la cadenţe de până la 6,5 fps,
    în formatele FX şi DX.


 

 

   Libertate în realizarea filmelor
   Înregistraţi filme Full HD (1080p) la 50p/60p. În timp ce filmaţi, aveţi acces la întregul interval de sensibilităţi, de la ISO 100 până la ISO 51200 (echivalent) şi
   puteţi controla totodată timpul de expunere, diafragma şi nivelurile audio. Un meniu dedicat pentru filme vă permite să grupaţi într-un singur loc toate
   setările pentru filme.

 

 

 

 

   EXPEED 4
   Sporeşte performanţa generală a aparatului foto, pentru rezultate superioare. Asigură redarea superioară a imaginilor şi performanţele ISO, permiţând utilizarea
   unor cadenţe de cadre mai mari la înregistrarea filmelor.

 

 

 

Picture control 2.0: menţine controlul complet asupra detalierii, contrastului, luminozităţii, nuanţei şi saturaţiei, când înregistraţi imagini statice şi materiale video. Simplificaţi operaţiile de post-producţie, utilizând setarea Uniform, pentru un interval dinamic maxim; reglaţi fin detaliile, utilizând opţiunea Claritate. Setările se pot regla vizual pe măsură ce filmaţi, iar procesul de fotografiere poate fi eficientizat prin salvarea diferitelor opţiuni pentru filme şi fotografii, într-un meniu dedicat.

Monitor cu culori reglabile: reglaţi în orice sens balansul de culoare şi luminozitatea, pentru a corespunde preferinţelor personale privind fluxul de lucru. Ecranul LCD RGBW rabatabil, anti-reflexie, de 8 cm (3,2 inci), cu 1.229.000 puncte, asigură operarea flexibilă şi simplă în toate condiţiile.

Design cu consum redus de energie: fotografiaţi mai mult cu o singură încărcare. Înregistraţi până la 1.230 de imagini statice şi până la 55 de minute de film² cu o singură încărcare a acumulatorului litiu-ion EN-EL15, care este foarte compact şi uşor.

Portabilitate remarcabilă: ergonomia superioară şi corpul monobloc uşor al aparatului foto se combină pentru a oferi adevărata libertate de fotografiere. Mânerul adânc asigură o prindere fermă a aparatului foto, indiferent de mărimea mâinilor dumneavoastră; veţi constata că puteţi ţine confortabil aparatul foto pe perioade lungi de timp, fără să obosiţi.

Rezistent şi durabil: fiind protejat de un corp metalic, rezistent şi etanşat împotriva intemperiilor, modelul D750 poate fi utilizat în orice mediu. Unitatea de obturator este confecţionată dintr-un compus de kevlar/fibră de carbon, este testată la 150.000 de declanşări, iar structura monobloc robustă asigură construcţia uşoară şi rezistentă a aparatului foto.

Sistem AF cu 51 de puncte Multi-CAM 3500FX: precizie spectaculoasă pe întregul cadru. Configurabil, cu setări de acoperire în 9, 21 şi 51 de puncte, având o sensibilitate de până la -3 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F). Oferă o fixare rapidă a focalizării şi o funcţie extinsă de „stocare a punctelor după orientare”. Cincisprezece senzori de tip cruce din centru sunt compatibili cu obiectivele AF NIKKOR cu diafragma deschisă f/5.6 sau mai deschisă, iar 11 puncte de focalizare centrale funcţionează cu o diafragmă deschisă f/8.

Zonă AF grup: experimentaţi detectarea şi urmărirea îmbunătăţită a subiectului. Modul Zonă AF grup monitorizează constant cinci câmpuri AF diferite, oferind posibilităţi de captare îmbunătăţită şi de izolare a fundalului atunci când se fotografiază subiecte care sunt relativ mici şi situate aproape de un fundal cu contrast ridicat sau care distrage atenţia de la subiect. Zona AF cu 5 puncte poate fi deplasată în cadrul matricei de 51 de puncte, în funcţie de cerinţele de compoziţie.

D-Movie cu zonă multiplă: pentru realizarea filmelor în condiţii diverse, D-Movie oferă materiale video de calitate cinematografică, în mai multe formate de cadru. D750 înregistrează filme Full HD (1080p) în formate FX şi DX la cadenţe de cadre de 50p/60p, reducând în mod considerabil zgomotul, efectul moiré şi culorile false. Puteţi să controlaţi diafragma electrică în timpul înregistrării, iar aparatul foto oferă o ieşire HDMI curată, plus înregistrarea simultană a segmentelor de rezoluţie completă în aparatul foto şi pe un recorder extern.

Libertate în realizarea filmelor: deţineţi controlul complet asupra segmentelor în timpul filmării. Puteţi să configuraţi setările ISO cu care doriţi să lucraţi, pe întregul interval de la ISO 100 până la ISO 51200 (echivalent) sau să fixaţi intervalul maxim de sensibilitate ISO automată de la ISO 200 în sus, când fotografiaţi în modul M. Funcţia de reducere a zgomotului 3D de la Nikon reduce zgomotul aleator, distorsiunea şi efectul de clipire atunci când se filmează la sensibilităţi înalte. Modul „Zebră” vă indică pe monitorul aparatului foto locurile exacte unde apar zone luminoase complet albe.

Control audio de înaltă fidelitate: controlul audio superior îmbunătăţeşte înregistrarea sunetului şi oferă o flexibilitate mai bună per ansamblu. Intrarea pentru microfon stereo şi ieşirea audio vă permit să reglaţi fin nivelurile sunetului, în condiţii de izolare fonică, atât înainte, cât şi în timpul înregistrării. Puteţi să selectaţi intervalul de sunet (larg/voce), iar zgomotul vântului poate fi redus când se înregistrează cu microfonul încorporat.

High Dynamic Range (HDR): combină două cadre fotografiate printr-o singură declanşare, pentru a crea imagini detaliate ale unor scene cu contrast ridicat.

Funcţie de trecere timp încorporată: creaţi fotografii tip „trecere timp” cu tranziţii cursive ale expunerii, utilizând operaţii simple de meniu. Utilizaţi fotografierea cu temporizator de interval pentru a acţiona obturatorul la intervale presetate. Utilizaţi fotografierea tip trecere timp pentru a salva imagini ca fişiere film şi pentru a vizualiza cu redare rapidă evenimente care se derulează lent, cu viteze de la 24 până la 36.000 de ori mai mari decât este normal.

Mod Efecte: distraţi-vă cu o gamă de efecte speciale sau utilizaţi modurile Scenă pentru anumite situaţii şi locaţii. Efectele speciale, precum Culoare selectivă, Schiţă color, Efect de miniaturizare şi Vedere nocturnă, se pot aplica atât la fotografii, cât şi la filme. Puteţi previzualiza efectul dorit şi îi puteţi regla intensitatea în timp ce fotografiaţi.

Fotografiere continuă nelimitată: înregistraţi imagini nenumărate şi produceţi fotografii spectaculoase cu dâre de lumină. Fotografiaţi în mod declanşare continuu cu un timp de expunere de 4 secunde sau mai lung şi înregistraţi câte imagini JPEG sau RAW de înaltă calitate vă permit cardurile de memorie şi durata de funcţionare a acumulatorului. Beneficiind de un interval extrem de scurt între expuneri, puteţi îmbina uşor fotografiile dârelor de stele sau de lumini mişcătoare pentru a crea efecte frumoase, utilizând software de la terţi.

Sistem complet pentru imagini digitale: puneţi în valoare întregul potenţial al senzorului de 24,3 MP al aparatului foto D750, utilizând gama largă de obiective NIKKOR. Cu excepţionala lor putere de rezoluţie, obiectivele NIKKOR îndeplinesc cerinţele fotografilor din orice domeniu. De asemenea, fiind complet compatibil cu sistemul creativ de iluminare de top de la Nikon, D750 funcţionează cu o gamă de dispozitive Speedlight versatile, pentru fotografierea creativă cu bliţul montat pe aparatul foto sau situat la distanţă.

Operare de la distanţă: susţineţi fluxul de lucru cu accesorii dedicate pentru controlul profesional fără fir şi pentru transmisia imaginilor. Declanşaţi de la distanţă aparatul foto printr-un dispozitiv inteligent, utilizând funcţionalitatea Wi-Fi încorporată a aparatului foto şi aplicaţia WMU dedicată.¹ Pentru a deţine controlul şi în cazul fotografierii fără fir, utilizaţi transceiverul fără fir WR-R10 şi transmiţătorul fără fir WR-T10 sau controlaţi setările aparatului foto cu telecomanda fără fir WR-1. Pentru a vă conecta la Ethernet şi la reţeaua LAN fără fir, utilizaţi transmiţătorul de date opţional UT-1 împreună cu transmiţătorul fără fir WT-5.

Suporturi de stocare: două fante pentru carduri SD permit o experienţă de fotografiere cursivă. Ambele fante pentru carduri sunt compatibile cu cardurile SDXC şi UHS-I de mare capacitate.

General
Memorie externa SD, SDHC (compatibile UHS-I), SDXC (compatibile UHS-I)
Rezolutie efectiva 24,3 Mpx
Rezolutie maxima a imaginii 6016 x 4016 pixeli
Declansare
Declansare automata (Self timer) 2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1–9 expuneri la intervale de 0,5, 1, 2 sau 3 s
Fotografiere continua Aprox. 6 fps, 1–6 fps (CL), 6,5 fps (CH) sau 3 fps (Qc)
Timp de expunere 1/4000 – 30 s în trepte de 1/3 sau 1/2 EV, bulb, durată, X200
Expunere
Bracketing expunere 2–9 cadre în trepte de 1/3, 1/2, 2/3 sau 1 EV, 2–5 cadre în trepte de 2 sau 3 EV
Compensarea expunerii Se poate regla de la –5 până la +5 EV în trepte de 1/3 sau 1/2 EV, în modurile P, S, A, M, SCENĂ şi Vedere nocturnă
Expunere Măsurare expunere TTL utilizând senzorul RGB cu aproximativ 91K (91.000) pixeli
Moduri de expunere Matricială: măsurare matricială culoare 3D III (obiective de tip G, E şi D); măsurare matricială culoare III (alte obiective CPU); măsurarea matricială a culorii este disponibilă cu obiective non-CPU dacă utilizatorul furnizează date despre obiectiv. Central-evaluativă: pondere de aproximativ 75% acordată cercului de 12 mm din centrul cadrului. Diametrul cercului poate fi modificat la 8, 15 sau 20 mm sau evaluarea poate fi realizată în funcţie de media întregului cadru (obiectivele non-CPU utilizează un cerc de 12 mm). Spot: măsoară un cerc de 4 mm (aproximativ 1,5 % din cadru) centrat pe punctul de focalizare selectat (pe punctul de focalizare central când se utilizează un obiectiv non-CPU). Evaluativă a zonelor luminoase: disponibilă cu obiective de tip G, E şi D; echivalentă cu metoda central-evaluativă când sunt utilizate alte obiective.
Imagine
Format fisiere NEF (RAW): 12 sau 14 biţi, comprimat fără pierderi sau comprimat. JPEG: Compatibil cu formatul de bază JPEG cu compresie fină (aprox. 1: 4), normală (aprox. 1: 8) sau de bază (aprox. 1: 16) (Prioritate dimensiune); Este disponibilă o opţiune de comprimare pentru calitate optimă. NEF (RAW) + JPEG: O singură fotografie înregistrată atât în format NEF (RAW), cât şi JPEG
Rezolutii imagine Zonă imagine FX (36x24): (L) 6016 x 4016, (M) 4512 x 3008, (S) 3008 x 2008. Zonă imagine 1,2x (30x20): (L) 5008 x 3336, (M) 3752 x 2504, (S) 2504 x 1664. Zonă imagine DX (24x16): (L) 3936 x 2624, (M) 2944 x 1968, (S) 1968 x 1312. Imagini în format FX realizate în mod film cu vizualizare în timp real: (L) 6016 x 3376, (M) 4512 x 2528, (S) 3008 x 1688. Imagini în format DX realizate în mod film cu vizualizare în timp real: (L) 3936 x 2224, (M) 2944 x 1664, (S) 1968 x 1112. Notă: Fotografiile realizate în mod film cu vizualizare în timp real au un aspect de 16: 9. Aparatul foto vă permite să alegeţi între formatele DX şi FX.
Captare imagine / sunet
Moduri de lucru Moduri automate (auto; automat (fără bliţ)); moduri scenă (portret; peisaj; copil; sport; prim-plan; portret de noapte; peisaj de noapte; petrecere/interior; plajă/zăpadă; apus; amurg/zori; portret animal de casă; lumânări; flori; culori de toamnă; mâncare); moduri efecte speciale (vedere nocturnă; schiţă color; efect de miniaturizare; culoare selectivă; siluetă; cheie înaltă; cheie joasă); automat program cu program flexibil (P); mod automat prioritate de timp (S); mod automat prioritate de diafragmă (A); manual (M); U1 (setare utilizator 1); U2 (setare utilizator 2)
Sensibilitate (ISO) ISO 100 – 12800 în trepte de 1/3 sau 1/2 EV. Se poate seta şi la aprox. 0,3, 0,5, 0,7 sau 1 EV (echivalent ISO 50) sub ISO 100 sau la aprox. 0,3, 0,5, 0,7, 1 sau 2 EV (echivalent ISO 51200) peste ISO 12800; funcţie de control automat al sensibilităţii ISO disponibilă
Senzor CMOS de 35,9 x 24 mm
Blitz
Moduri Automat, automat cu reducere ochi roşii, sincronizare lentă automată, sincronizare lentă automată cu reducere ochi roşii, bliţ de umplere, reducere ochi roşii, sincronizare lentă, sincronizare lentă cu reducere ochi roşii, perdea posterioară cu sincronizare lentă, sincronizare perdea posterioară, dezactivat; este acceptată funcţia de sincronizare rapidă FP automată
Reducere efect ochi rosii Da
Suport blitz extern Da
Tip Automat, portret, copil, prim-plan, portret de noapte, petrecere/interior, portret animal de casă, schiţă color: bliţ automat cu ridicare automată P, S, A, M, mâncare: ridicare manuală prin apăsarea butonului
Body & design
Culori carcasa disponibile Negru
Dimensiuni Aprox. 140,5 x 113 x 78 mm (5,6 x 4,5 x 3,1 inci)
Greutate Aprox. 840 g (1 lb 13,7 oz) cu acumulator şi card de memorie, dar fără capac corp; aprox. 750 g (1 lb 10,5 oz; doar corpul aparatului foto)
Tip Aparat DSLR
Vizor FX (36x24): aprox. 100% orizontal şi 100% vertical. 1,2x (30x20): aprox. 97% orizontal şi 97% vertical. DX (24x16): aprox. 97% orizontal şi 97% vertical
Video
Inregistrare sunet Da
Rezolutii video 1920 x 1080; 60 p (progresiv), 50 p, 30 p, 25 p, 24 p. 1280 x 720; 60 p, 50 p. Cadenţele de cadre reale pentru 60 p, 50 p, 30 p, 25 p şi 24 p sunt de 59,94, 50, 29,97, 25 şi respectiv 23,976 fps; opţiunile sunt compatibile atât cu opţiunea de calitate ridicată, cât şi cu opţiunea de calitate normală a imaginii
Conexiuni
Interfata cu calculatorul USB de mare viteză; se recomandă conectarea la portul USB încorporat
Alte functionalitati
Calitate alb (White balance) Automat (2 tipuri), incandescent, fluorescent (7 tipuri), lumina directă a soarelui, bliţ, înnorat, umbră, presetare manuală (se pot stoca până la 6 valori, măsurare balans de alb în punct unic disponibilă în timpul vizualizării în timp real), alegere temperatură culoare (2500 K – 10000 K), reglare fină disponibilă pentru toate opţiunile
Alimentare
Baterii / Acumulatori Dedicati Li-ion EN-EL15
Obiectiv
Focalizare Punct unic AF; zonă dinamică AF cu 9, 21 sau 51 de puncte, urmărire 3D, zonă AF grup, zonă AF automată
Moduri de focalizare Modul de senzor Nikon Advanced Multi-CAM 3500 II, cu focalizare automată şi detecţie de fază TTL, reglare fină, 51 puncte de focalizare (inclusiv 15 senzori de tip cruce; diafragmă f/8 compatibilă cu 11 senzori) şi dispozitiv iluminare asistenţă AF (interval de aprox. 0,5–3 m/1 ft 8 inci–9 ft 10 inci)
Pachet
Pachetul include Vizor din cauciuc DK-21, Capac corp BF-1B, Acumulator Li-ion EN-EL15 cu capac terminal, Încărcător acumulator MH-25a (se livrează fie cu adaptor pentru priză de perete, fie cu un cablu de alimentare de tip şi formă care variază în funcţie de ţara sau regiunea de vânzare), Capac ocular DK-5, Cablu USB UC-E17, Curea AN-DC14, Program de instalare ViewNX 2

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introdu codul din imagine:Back to Top