0 Members și 1 Vizitator pe acest subiect.
Am gasit acest magazin de ceva timp , am observat preturile mici si speram sa fie un magazin bun online ( in afara celor arhicunoscute tuturor) , din pacate am dat de neseriozitate si lipsa de profesionalism aici. In ciuda preturilor mici se pare ca nu prea merita.Eu am cumparat un laptop de la acest magazin , am comandat un laptop Acer de 13" procesor i5 si placa video nVidia GT540m , am plasat comanda si a doua zi sunt sunat de la departamentul vanzari , ii intreb si specific foarte clar daca acel model chiar are placa video GT540m ( deoarece am mai vazut acel model cu placa video GT520m) , mi se confirma ca da si confirm comanda . A 2-a zi ma trezesc cu laptop-ul la usa , il platesc si ma pun sa deschid coletul , surpriza placa video GT520m , ok ma pun sa sun la magazin , vorbesc cu cei de acolo ( cand le-am zis ca nu corespunde configuratia au trecut pe un ton foarte flegmatic ) si nah le-am zis ca il trimit inapoi si sa se intereseze la distribuitor daca exista modelul care il vreau eu daca nu sa imi returneze banii ( aceasta a fost vineri , sambata ajungand coletul inapoi la ei). Luni ii sun iar si mi se spune ca nu au cum sa mi aduca modelul care il vreau deoarece nu exista pe stoc si le cer returnarea banilor. Intre timp am mai cautat ceva modele de laptop, am gasit un model Lenovo inclusiv la 3e pe site , joi ii sun iar sa ii intreb de situatia banilor ( urmand ca vineri sa fie zi de promotii Black Friday si sa incerc sa gasesc si eu ceva pe undeva la reduceri) dar surpriza se pare ca returnarea banilor va mai dura cateva zile dupa spusele celor de la 3e( nu inteleg de ce , eu le-am trimis produsul in aceeasi zi in care l-am primit de ce ar trebui sa astept dupa banii mai mult de o saptamana) oricum le spun sa nu mai imi returneze banii si sa-mi trimita acel laptop Lenovo care avea un pret cu 30ron mai mare , urmand sa achit diferenta . A doua zi primesc noul laptop , dar surpriza din nou , se pare ca trebe sa platesc taxele de transport din nou , adica am platit curierul de 2 ori sa primesc un produs ( si nici nu afost ieftin aprox 30 ron / colet) , pe langa faptul ca primu colet a fost de 3kg taxat la colet de 5kg, al 2-lea a fost de 3,8kg taxat iar ca 5 kg . Certificatul de garantie trimis cu laptop-ul ii o copie xerox ingrozitoare de pe care abia se poate distinge ceva .Si in legatura cu laptop-ul comandat initial care avea neconcordante intre specificatiile de pe site si cele reale se pare ca aceastea nu au fost remediate , laptop-ul repsectiv figurand inca ca si cum ar avea placa video GT540m.Oricum, parerea mea ii ca acest magazin trebe evitat, decat bataie de cap , costuri la transport exagerate si nereale mai bine platesti cu 2-3% mai mult pe produsul respectiv la concurenta.
Eu am achizitionat un laptop acum 2 ani si cateva luni un Acer Aspire 5738G-663G32Mn LX.PEY0C.002 si am fost foarte multumit de serviciile lor, poate chiar ramaneam multumit in continuare si laudam acest magazin de fiecare data cand aveam ocazia, dar din pacate a venit ziua in care un coleg si a cumparat un laptop si am imi zicea ce are pe el printre care am ajuns si la ram unde imi zice ca are ddr3. super, si eu la fel, si ca sa il conving am intrat in everest sa vedem minunatii mei rami ddr3...ce credeti??? surpriza am ddr2...normal ca am fost wow, dar surpriza cea mare inca nu venise.Dupa ce ca este ddr2 in loc de ddr3 un modul este samsung de 1 gb la 667MHz si un modul de 2 gb la 800MHz(asta da surpriza)Si acum eu ce sa mai zic? seriosi sau neseriosi?
Salut. sunt unul din cei care "au luat teapa" de la alte magazine on-line, deci nu am ceva sa reprosez angajatilor sau privitor la produsele comercializate de 3e.ro. Ce m-a determinat sa ma inregistrez pentru a putea comenta a fost atitudinea ta Vali (am 43 de ani asa ca permite-mi te rog sa te tutuiesc), in legatura cu persoanele nemultumite care au postat aici. Asa cum tu ai toate motivele sa aperi acest site / magazin si mi se pare foarte normal (probabil faci parte din conducere...) si ceilalti au tot dreptul sa se revolte pentru ca nu au primit ceea ce au PLATIT cu bani reali si nu ceva asemanator. Nu e o scuza faptul ca "ceilalti sunt mai rai", decat daca esti din PDL. Incearca sa te pui in pielea cuiva care a primit altceva decat a comandat si ai sa vezi ca acesta NU va intelege in veci explicatia ta cum ca rata de clienti multumiti o depaseste pe cea a clientilor nemultumiti. Daca vrei sa fiu mai explicit, sa ne imaginam ca eu as fi un posibil client care vede explicatia ta cu raportul clienti multumiti > clienti nemultumiti. Pai primul gand ar fi ca NU VREAU sa risc sa ajung unul din cei in minoritate din statisticile tale ca nu suntem la loterie sa vad daca am sau nu noroc, asa ca deschid urmatorul magazin de pe lista din google. Daca vrei iti dau un pont. Romanii sau saturat pana peste cap de tepe si de atitudini de genul "daca nu-ti convine mergi in alta parte (desigur dupa ce faptul s-a consumat) si sunt convins ca ar aprecia mai mult decat cei 2-3% discount sau de punctele pe care le oferi in compensatie, un magazin SERIOS. ALTFEL. A nu lua teapa ar trebui sa fie o stare de fapt NORMALA, FIREASCA. Daca ai reusit sa te descurci avand discount si puncte, etc. nu te opri aici. Nu pot sa nu observ ca ai cunostinte de marketing asa ca sti ce putere o au opiniile comparatorilor, si cat de mult conteaza ca TOTI acestia sa fie multumiti. Cum bine ai observat cei multumiti nu mai au timp sau chef sa scrie ca totul a fost in regula, deoarece ASA E NORMAL SA FIE. Asa ca fereste-te sa fie clienti nemultumiti pentru ca acestia scriu. Nu cred ca ar fi totusi ceva imposibil sa primesti ceea ce ai comandat, etc... mai ales ca acum nu mai sunt vanzarile care erau in urma cu 2-3 ani asadar nu mai suntem presati de timp, comenzi.... zic si eu. Doar asa...
Trebuie sa recunosc "JOS PALARIA" pentru rabdarea si detaliatele explicatii pe care mi le-ai acordat. Si eu mai gresesc la locul de munca (si nu numai) asa ca ar fi trebuit sa fiu mai intelegator, cu atat mai mult cu cat "politica" 3e.ro pare sa fie REZOLVAREA oricaror probleme generate sau implicite. Scuze pentru topicul putin tendentios de mai sus.... Recunosc faptul ca nu am inteles pe deplin ce faceti si comentariile mele au fost de fapt o refulare a unor probleme generate de terti, (asa cum de fapt am si mentionat). SUCCES!
@Bogdan1990 : "Apoi, politica de return de care multi fac caz, eu iau produsele inapoi ca online DACA nu vreau sa-mi pierd clientii, dar distribuitorii nu mi le mai primesc daca au fost desfacute, sau daca e suma mare pe ele, si raman cu ele. "Intervin doar pentru consecventa, fara a intentiona sa starnesc polemici. Conform OG130 din 31/08/2000 actualizata si publicata in MO, Partea I, nr.177/7.4.2008, art. 7, pct(1): Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Daca, in momentul livrarii, consumatorului nu i s-au transmis, prin intremediul unui suport durabil, conditiile de retur, termenul de denuntare a contracului (returnare a produselor) devine 90zile.Cu stima.