0 Members și 1 Vizitator pe acest subiect.

monormihai on Martie 28, 2011, 01:49:56 pm

Am achizitionat de la dvs un notebook dell inspiron N7010. Din pacate la rularea unor clipuri pe internet si la up-load-ul unor fisiere pe mail se blocheaza de tot necesitand restartare. Este o defectiune comuna sau nu. Mentionez ca, fiind in garantie l-am trimis inapoi la magazin urmand a-mi fi inlocuit. Intreb si pe aceasta cale cat dureaza inlocuirea unui produs cumparat defect.

drrzvn on Martie 30, 2011, 04:10:26 pm
Am achizitionat de la dvs un notebook dell inspiron N7010. Din pacate la rularea unor clipuri pe internet si la up-load-ul unor fisiere pe mail se blocheaza de tot necesitand restartare. Este o defectiune comuna sau nu. Mentionez ca, fiind in garantie l-am trimis inapoi la magazin urmand a-mi fi inlocuit. Intreb si pe aceasta cale cat dureaza inlocuirea unui produs cumparat defect.

Daca se intampla sub WinXp, atunci e explicabil: Dell nu mai suporta pt. latopurile mai noi decat  Windows Vista/Win 7 si  stiu in caz cu comportament neastepat sub WinXp.

http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/osmatrix/index?c=us&cs=19&l=en&s=dhs