0 Members și 1 Vizitator pe acest subiect.

moze on Ianuarie 27, 2010, 02:12:27 am
Sa va fie rusine !
Daca nu sunteti in stare sa va asumati greselile nu veti progresa niciodata !
Dar se pare ca va complaceti in obscuritate !

Pt cei care nu stiu ,cei de la 3e.ro m-au contactat telefonic si mi-au GARANTAT ca au un produs ,chiar mi-au spus ca-l pot ridica a 2-a zi, (sau imi poate fi livrat) dupa care au spus ca este o confuzie si de fapt produsul nu exista si nici nu va exista in stocul lor !!!!!

vali on Ianuarie 28, 2010, 10:20:32 am
Sa va fie rusine !
Daca nu sunteti in stare sa va asumati greselile nu veti progresa niciodata !
Dar se pare ca va complaceti in obscuritate !

Pt cei care nu stiu ,cei de la 3e.ro m-au contactat telefonic si mi-au GARANTAT ca au un produs ,chiar mi-au spus ca-l pot ridica a 2-a zi, (sau imi poate fi livrat) dupa care au spus ca este o confuzie si de fapt produsul nu exista si nici nu va exista in stocul lor !!!!!

postul tau a fost mutat aici : http://www.3e.ro/forum/index.php/topic,204.msg504.html#new
concluzia o poti trage si singur si de asemenea si ceilalti clienti sau potentiali clienti ...

noi iti uram in continuare multa bafta si sa progresezi mai mult decat noi ;)

si ca o completare mentionez 2 lucruri :
1. daca iti completai profilul corect nu ca un pusti de 15 ani care vrea sa faca flood primeai mail automat ca s-a mutat threadul tau, ca sa nu mai zic ca puteai vedea asta si in profil
2. il mut si pe acesta dar ii las de data asta o "codita" ca sa il vezi
« Last Edit: Ianuarie 28, 2010, 03:36:30 pm by vali »

vali on Februarie 07, 2010, 08:07:55 pm
In continuare moze esti ANONIM ?!
Asteptam numele tau ca sa verificam ca ce spui este real si nu inventat - daca ai bunavointa ... ms