0 Members și 1 Vizitator pe acest subiect.

Hans on Octombrie 22, 2009, 09:38:33 am

Buna...
Caut un modem Wirless cu care sa ma pot conecta la clicknet. Am gasit urmatorul modem Belkin F5D7230DF4 Wireless 802.11g ADSL Router . Este compatibil? Daca nu ce alternativa as avea la un pret rezonabil. As avea nevoi de o raza de actiune de aprox 20-30 metri
Multumesc anticipat!

vali on Octombrie 22, 2009, 10:08:15 am
Buna...
Caut un modem Wirless cu care sa ma pot conecta la clicknet. Am gasit urmatorul modem Belkin F5D7230DF4 Wireless 802.11g ADSL Router . Este compatibil? Daca nu ce alternativa as avea la un pret rezonabil. As avea nevoi de o raza de actiune de aprox 20-30 metri
Multumesc anticipat!

e bun --- iti trebuie ADSL
e ok Belkin - ieftin si bun

te asteptam cu comanda ;)

bafta

vali on Octombrie 22, 2009, 10:09:52 am
Buna...
Multumesc anticipat!

e bun --- iti trebuie ADSL
e ok Belkin - ieftin si bun

te asteptam cu comanda ;)

later edit: 20-30 m in open space e ok si belkin, dar daca ai ziduri ... hmm .. iti trebuie un linksys atunci sa fie mai puternic, dar trebuie crescut bugetul ;)

bafta

Hans on Octombrie 22, 2009, 01:50:38 pm
nu ca ajunge cu distanta si nu sunt pereti. Important este sa aiba mufa RJ11 pentru a lega linia de telefon (romtelecom) la el. Deci trebuie sa aiba si rol de modem... :P. Asta este important pentru mine, daca este compatibil cu clicknetul de la romtelecom ca si modem...
Merci mult de tot

vali on Octombrie 24, 2009, 01:05:05 am
nu ca ajunge cu distanta si nu sunt pereti. Important este sa aiba mufa RJ11 pentru a lega linia de telefon (romtelecom) la el. Deci trebuie sa aiba si rol de modem... :P. Asta este important pentru mine, daca este compatibil cu clicknetul de la romtelecom ca si modem...
Merci mult de tot

atunci cel ales e suficient daca nu sunt pereti ;) are adsl e perfect ;)