0 Members și 1 Vizitator pe acest subiect.

freenolf on Octombrie 15, 2009, 06:43:46 pm
Buna,

Acum vreo 3 sau 4 luni am luat o imprimanta Canon lbp 5050. Super imprimanta, nu foarte scumpa pt una laser color si calitatea imprimarii peste medie (parrea mea)
Dar are o problemaȘ vine cu cartuse demo ( 800 de pagini zice manualul)
Dupa aprox 1 luna ( si vreo 150 de pagini negru si 200 color) in fereastra imprimantei mi-a aparut urmatorul mesaj Check the toner cartridges.
(Black)
Toner cartridges with print quality that cannot be guaranteed due to their decreasing lifetime etc., or used toner cartridges that have reached their lifetime, may have been inserted.
Continuing to use these cartridges may cause a malfunction, so replacing these cartridges with new cartridges is recommended.
Partea proasta e ca nu puteam sa mai printez decat daca deschideam usa din fata si scoteam cartusul negru iar apoi il bagam la loc.
Am anuntat la service si dupa aproape o sapt au venit si au luat-o.
Dupa vreo 2 sapt mi-au adus una noua in loc cu explicatia ca nu stiu ce placa nu vedea cartusele cum trebuie si de asta dadea eroare.
Si acum problemaȘsi cea schimbata face exact la fel.
Aceasi eroare la aproape acelasi numar de pagini printate163 negru 173 color
Aveti vreo ideee ce pot face?

vali on Octombrie 16, 2009, 02:56:11 pm
Buna,

Acum vreo 3 sau 4 luni am luat o imprimanta Canon lbp 5050. Super imprimanta, nu foarte scumpa pt una laser color si calitatea imprimarii peste medie (parrea mea)
Dar are o problemaȘ vine cu cartuse demo ( 800 de pagini zice manualul)
Dupa aprox 1 luna ( si vreo 150 de pagini negru si 200 color) in fereastra imprimantei mi-a aparut urmatorul mesaj Check the toner cartridges.
(Black)
Toner cartridges with print quality that cannot be guaranteed due to their decreasing lifetime etc., or used toner cartridges that have reached their lifetime, may have been inserted.
Continuing to use these cartridges may cause a malfunction, so replacing these cartridges with new cartridges is recommended.
Partea proasta e ca nu puteam sa mai printez decat daca deschideam usa din fata si scoteam cartusul negru iar apoi il bagam la loc.
Am anuntat la service si dupa aproape o sapt au venit si au luat-o.
Dupa vreo 2 sapt mi-au adus una noua in loc cu explicatia ca nu stiu ce placa nu vedea cartusele cum trebuie si de asta dadea eroare.
Si acum problemaȘsi cea schimbata face exact la fel.
Aceasi eroare la aproape acelasi numar de pagini printate163 negru 173 color
Aveti vreo ideee ce pot face?

( 800 de pagini zice manualul) >>> 5% acoperire cu siguranta (adica pot fi si 100 pagini cu acoperire full ..)

totusi e dubios la acelasi numar ...  ???

nu am inteles de mai sus .. ati incercat cu alt toner ? sa vedeti daca va da aceeasi eroare ?

freenolf on Octombrie 16, 2009, 11:11:56 pm
Buna,
Nu am incercat cu alt cartus. Nu am altul si parca nu-mi vine sa dau 270 de lei numai ca sa vad daca face aceasi figura.
Mai ales ca toner mai este in cartus.

vali on Octombrie 18, 2009, 12:16:22 am
Buna,
Nu am incercat cu alt cartus. Nu am altul si parca nu-mi vine sa dau 270 de lei numai ca sa vad daca face aceasi figura.
Mai ales ca toner mai este in cartus.

atunci service din nou ... numai daca altcineva a trecut prin ceva similar poate da un sfat, altfel sigur nu poate decat sa va intrebe ce v-am intrebat eu ...

bafta
« Last Edit: Februarie 27, 2010, 03:00:01 pm by vali »

romi on Noiembrie 22, 2010, 04:05:38 pm
Desi a trecut un an de la semnalarea problemei, sunt curios daca s-a rezolvat intr-un fel.
Ma gasesc intr-o situatie asemanatoare si nu stiu ce sa fac. Cei de la Canon refuza sa-mi inlocuiasca a doua oara imprimanta.
Testul cu schimbatul cartuselor l-am facut: le-a facut praf imediat, asa ca am aruncat banii degeaba !

freenolf on Noiembrie 25, 2010, 10:45:47 am
Desi a trecut un an de la semnalarea problemei, sunt curios daca s-a rezolvat intr-un fel.
Ma gasesc intr-o situatie asemanatoare si nu stiu ce sa fac. Cei de la Canon refuza sa-mi inlocuiasca a doua oara imprimanta.
Testul cu schimbatul cartuselor l-am facut: le-a facut praf imediat, asa ca am aruncat banii degeaba !

Buna,
Din ce am observat este o problema a cartuselor demo cu care vine imprimanta. Dupa cateva sute de pagini (sau luni de la prima printare) afiseaza mesajul de mai sus.
Vor neaparat sa fie inlocuite ;D (trebe sa-si scoata si cei de la Canon banii)

vali on Noiembrie 25, 2010, 10:49:03 pm
pot confirma si eu ca tonerele si cartusele de demo tin cam 1/5 din cele cumparate noi.
asta ca sa isi scoata producatorul banii pe imprimanta la achizitia urmatoare :)
este un lucru general la toti producatorii, nu numai la Canon.

Buna,
Din ce am observat este o problema a cartuselor demo cu care vine imprimanta. Dupa cateva sute de pagini (sau luni de la prima printare) afiseaza mesajul de mai sus.
Vor neaparat sa fie inlocuite ;D (trebe sa-si scoata si cei de la Canon banii)