0 Members și 1 Vizitator pe acest subiect.

ibm_ioman on Octombrie 07, 2009, 11:29:40 pm

Salut,

Vreau sa imi achizitionez un laptop pentru folos personal, lucruri obisnuite (browsing, office, filme, muzica, cate un joc pe ici pe colo, etc).
Am tot gasit pe net variante cu procesor inte dual core sau core duo sau core 2 duo.
Inclin spre un laptop cu T4200, insa sunt un pic nedumerit daca se simte, intr-adevar, diferenta de la asta la un core 2 duo. Am citit pe net ca diferenta s-ar vedea mai ales la jocurile noi (cache mai mare), insa as vrea sa stiu parerea voastra, mai ales ca eu nu il iau pentru jocuri, ci, cum am spus mai sus, pentru "uz casnic"

Multumesc.

vali on Octombrie 08, 2009, 05:52:48 pm
Parerile sunt impartite dar nu la nivel neaparat de cache ci de alte lucruri gen ceas intern si alte caracteristici de acest gen - personal am citit destul de mult si nu am gasit sa fie vreun sustinator de core2duo care sa demonstreze cu date concrete ca la un uz obisnuit (cum ai cerut mai jos) ar fi diferente notabile.
Din lipsa de timp nu pot veni cu linkuri concrete sa demonstrez acest lucru ci ma bazez pe langa ce am zis mai sus si pe experienta ce o am in folosirea in multiple conditii a multor modele si branduri de laptopuri. Pe alte forumuri vei intalni multi teoreticieni pusi pe harta si pe linkuiala catre diverse site-uri si este deci periculos sa intri in jocul unui astfel de teoretician.

In concluzie pentru uz casnic avem o varietate de oferte, dar avand in vedere ca mai vrei si un joc pe ici colo :) iti recomand cu caldura acest Acer Extensa 5635ZG care are o placa video mai mult decat decenta, si in rest este foarte bine dotat.

Daca vrei sa dai bani mai multi sau vrei alta diagonala spune-mi si o sa iti recomand altceva.

Bafta

Salut,

Vreau sa imi achizitionez un laptop pentru folos personal, lucruri obisnuite (browsing, office, filme, muzica, cate un joc pe ici pe colo, etc).
Am tot gasit pe net variante cu procesor inte dual core sau core duo sau core 2 duo.
Inclin spre un laptop cu T4200, insa sunt un pic nedumerit daca se simte, intr-adevar, diferenta de la asta la un core 2 duo. Am citit pe net ca diferenta s-ar vedea mai ales la jocurile noi (cache mai mare), insa as vrea sa stiu parerea voastra, mai ales ca eu nu il iau pentru jocuri, ci, cum am spus mai sus, pentru "uz casnic"

Multumesc.
« Last Edit: Octombrie 08, 2009, 05:54:30 pm by vali »

ibm_ioman on Octombrie 09, 2009, 11:45:41 am
Multumesc frumos pentru sfat.

Pana la urma am optat pentru urmatorul laptop: Lenovo G550

Am considerat ca are cel mai bun raport pret - calitate.
« Last Edit: Octombrie 09, 2009, 01:50:00 pm by vali »

vali on Octombrie 09, 2009, 01:50:12 pm
Multumesc frumos pentru sfat.

Pana la urma am optat pentru urmatorul laptop: Lenovo G550

Am considerat ca are cel mai bun raport pret - calitate.

Este total neindicat sa dai link de pe un magazin concurent ar trebui sa iti dai seama de asta asa ca ti l-am sters ... dai niste specificatii si e suf ... sa consideram de data asta ca a fost o intamplare :) cu toate ca nu prea pare :) ...

Oricum ai luat un laptop net inferior ca si configuratie comparativ cu ce ti-am sugerat :) ... si aveai si ale optiuni ...

Bafta in continuare

Faby on Octombrie 13, 2009, 10:55:43 pm
Prefer Acer si MSI ;)