0 Members și 2 Vizitatori pe acest subiect.

anduz on Aprilie 25, 2009, 07:00:21 pm

salut! am un gps mio c250 iar antena de pe display e mai tot timpul rosie nu mai reuseste sa gaseasca cei minim 4 sateliti in acelasi timp pentru a putea functiona. adica ii gaseste pt o secunda apoi ramane iar cu 2 sau 3 sau cu nici unul . ma poate ajuta cineva cu o idee ce sa i fac ? multumesc anticipat

vali on Aprilie 27, 2009, 05:46:57 pm
Quote from: anduz
salut! am un gps mio c250 iar antena de pe display e mai tot timpul rosie nu mai reuseste sa gaseasca cei minim 4 sateliti in acelasi timp pentru a putea functiona. adica ii gaseste pt o secunda apoi ramane iar cu 2 sau 3 sau cu nici unul . ma poate ajuta cineva cu o idee ce sa i fac ? multumesc anticipat
ai incercat sa reinstalezi softul ?

anduz on Aprilie 27, 2009, 06:33:20 pm
da de douo ori si acelasi rezultat
cineva mi a zis ca s-a dezlipit receptorul si din cauza asta
altcineva ca ii trebuie o antena
sa vedem mai intreb si eu sa strang mai multe pareri

vali on Aprilie 28, 2009, 01:11:20 pm
da de douo ori si acelasi rezultat
cineva mi a zis ca s-a dezlipit receptorul si din cauza asta
altcineva ca ii trebuie o antena
sa vedem mai intreb si eu sa strang mai multe pareri
din informatiile de la tine nu pot sa ma pronunt ca cei de mai sus :)
ce pot sa spun e atat : daca nu e soft e clar hardware si pot fi mai multe aici - numai un service care il diagnosticheaza fizic poate sa spuna ce are - si eu tind catre varianta cu receptorul cu probleme pentru ca a functionat pana acum :) ... garantie banuiesc ca nu mai ai :) ?

anduz on Aprilie 29, 2009, 08:33:44 pm
am rezolvat
avea un fir dezlipit ca a costat 60 ron lipirea
acum insa sunt multumit ca am salvat 6 milioane cu cei 60 ron
doar ca a aparut alta problema si anume ca nu pot instala pe el harta bulgarilei
dupa card nu vrea sa o ia spune ca nu e accesibila
ma poate ajuta cineva cu un sfat?
merci

vali on Mai 04, 2009, 03:02:58 pm
am rezolvat
avea un fir dezlipit ca a costat 60 ron lipirea
acum insa sunt multumit ca am salvat 6 milioane cu cei 60 ron
doar ca a aparut alta problema si anume ca nu pot instala pe el harta bulgarilei
dupa card nu vrea sa o ia spune ca nu e accesibila
ma poate ajuta cineva cu un sfat?
merci
felicitari - deci ai confirmat presupunerile :P

referitor la bulgaria si grecia parca - vezi ca nu merg pe igo 2006 orice tip de harta - tre sa cauti niste variante speciale dar nu stiu cum si unde ca nu imi mergeau nici mie :) si nu am avut timp sa le caut pe cele bune ... sau eventual fisierul igo.exe modificat ?! ...

daca gasesti baga si aici niste info te rog ;)

anduz on Mai 04, 2009, 06:22:33 pm
deci eu am 2 gps identice mio c 250 unul cumparat acum 3 ani si unul acum un an cel de acem 3 ani nu are harta bulgariei si am vrut sa o instalez de pe cd gps cumparat acum un an (care o are) harta e mio nu am igo . asta e problema mea ca nu ma lasa sa instalez

vali on Mai 05, 2009, 05:20:11 pm
deci eu am 2 gps identice mio c 250 unul cumparat acum 3 ani si unul acum un an cel de acem 3 ani nu are harta bulgariei si am vrut sa o instalez de pe cd gps cumparat acum un an (care o are) harta e mio nu am igo . asta e problema mea ca nu ma lasa sa instalez
nu sunt cumva versiunile de mio map diferite ?
« Last Edit: Februarie 27, 2010, 02:55:10 pm by vali »